1. april 2009 slog vi dørene op til en ny FORD forretning i Storkøbenhavn, midt i Ballerup Bilby. Det bliver starten på Københavns eneste ”rene” Ford forretning. Her ville man især have fokus på veluddannet, og motiveret personale som glæder sig til at betjene dig og din FORD for fremtiden.

Med denne drivende udvikling som årene går, starter Andersenford 1. juni 2013 endnu en butik som har beliggenhed i København centrum på Rovsingsgade 78. Dette bliver udelukkende en ''ren'' Ford forretning. I midten af 2015 blev forretningen til Sjællands eneste ''Ford Store'' som er et nyt koncept, der giver kunder en unik mulighed for at se en Ford Mustang, Focus RS, Ford ST. Dette vil blive præsenteret i lækre områder med lounge og uddannet personale for dette segment.

I forbindelse med 50 års jubilæet valgte man at skifte til ét fælles navn – Andersen Biler. Selvfølgelig flyttede den lille gule and med.Andersen Biler beskæftiger nu over 300 medarbejdere på i alt 11 afdelinger beliggende: Ballerup, Frederikssund, Gladsaxe, Herlev, Hillerød, København, Roskilde, Rødovre og Tåstrup.

Velkommen hos Andersen Biler.