Andersen Biler Ford har sin egen erhvervsstyrke som kan løse alle jeres behov indenfor erhvervsbiler.

Vi hjælper med at skabe overblik og sammensætte den helt rigtige transportflåde, der passer til netop jeres virksomhed.

Uanset om I er til operationel leasing, finansiel leasing eller almindelig finansiering, så står vores erfarne erhvervskonsulenter klar til at hjælpe jer. Vi kan hjælpe med at skræddersy netop den løsning, der passer til jeres virksomhed og behov.

Mød jeres erhvervsforhandler herunder. Gå til Ballerup, København, Gladsaxe, Taastrup, Hillerød eller Frederikssund.Ford forhandler

Kontaktinfo
BallerupLars Christensen
Erhvervssalgschef
Tlf: 30 30 47 41
lac@andersenbiler.dk

Lars: "Jeg er en erfaren erhvervschef og sætter tillid og troværdighed frem for alt, og så er en skovl en skovl og en spade en spade"


Ford forhandler

Kontaktinfo
BallerupMads Nielsen
Salgstrainee erhverv
Tlf: 50 60 42 59
mnie@andersenbiler.dk

Mads: "I mit arbejde går jeg meget op i at møde kunden i øjenhøjde, på den måde er det også nemmere at rådgive om de forskellige løsninger. Jeg lægger ligeledes utrolig meget vægt på åbenhed og ærlighed, da det efter min mening giver de bedste resultater fra begyndelsen af."


Ford forhandler

Kontaktinfo
KøbenhavnThomas Bram
Erhvervskonsulent
Tlf: 50 60 55 10
thbr@andersenbiler.dk

Thomas "Med over 25 års erfaring får du hos mig en enestående, sublim og relevant rådgivning indenfor erhvervskøb, leasing, udstyr, indretning, forsikring, serviceaftaler og bildekoration – kom forbi KBH flotteste FORD Erhvervscenter og få byens bedste kaffe og en forståelig snak om din næste gulpladebil."


Ford forhandler

Kontaktinfo
GladsaxeHenrik Hollænder
Erhvervskonsulent
Tlf: 23 68 67 68
hho@andersenbiler.dk

Henrik: "Jeg er din fleksible samarbejdspartner med mere end 20 års erfaring i autobranchen, hvilke sikrer dig den bedste rådgivning – hver gang."


Ford forhandler

Kontaktinfo
GladsaxeNadia Halgreen
Key Account Manager
Udbud ved offentlige og private
Tlf: 50 60 55 94
nha@andersenbiler.dk

Nadia: ”Jeg lægger høj vægt på faglighed, branchekundskab samt kundeservice. Jeg ser hele tiden muligheder for at udvikle og dygtiggøre mig, og forsøger dagligt at tænke i nye baner. Jeg er struktureret, organiseret og stærk i det administrative og tekniske. Jeg er udadvendt og imødekommende, og møder dig altid med et smil."


Ford forhandler

Kontaktinfo
TaastrupJan Tholstorf
Erhvervskonsulent
Tlf: 50 60 55 00
jat@andersenbiler.dk

Jan: ”Hos mig er det ret nemt at være kunde. For selvom jeg har kontor i Sjællands største Ford-forretning, så behøver du ikke at finde tid og vej til at besøge mig. Jeg nyder nemlig at køre og kommer hellere end gerne ud til dig og din virksomhed, for at høre mere om jeres behov. På den måde er der tid og overskud til indgå i en interessant dialog. Kort sagt: Jeg vil mine kunder, når de vil mig.”


Ford forhandler

Kontaktinfo
HillerødThomas Schack Møller
Erhvervschef
Tlf: 48 20 04 25
th@andersenbiler.dk

Thomas: ”Via min mangeårige erfaring handler det for mig om at skabe en vedvarende relation til dig som kunde, hvor jeg kan bidrage med den helt rigtige løsning til din virksomhed, stor som lille.”


Ford forhandler

Kontaktinfo
FrederikssundMagnus Gøtterup Povlsen
Erhvervskonsulent
Tlf: 28 76 54 90
mpo@andersenbiler.dk

Magnus: ”Jeg lytter altid til kundens behov og derved finder jeg altid den bedste løsning til kunden. Jeg er meget nede på jorden og møder alle mennesker i øjenhøjde."